Pin it

lauantai 10. elokuuta 2013

Ripaus keltaista

Huhheijaa, olenkohan heittäytynyt nyt ihan hulvattomaksi. Mökin sisustukseen kun on ilmestynyt ihka uusi väri. Punainen ja valkoinen ovat saaneet rinnalleen ripauksen keltaista. Alkoi nimittäin tuntua siltä, että jotain muutakin saisi nyt väreinä olla ja kas, silloin sen keksin, miksei siis keltaista. Keltainen, sehän kun on väreistä aurinkoisin. Väri, joka saa hymyn huulille. Väri, joka piristää.



Uusia sisustustulokkaita ovat kaunis kiulu ja rouhea kori. Molemmat olen saanut äidiltäni, ja siksi ne ovatkin äärimmäisen rakkaita. Äidillä oli nouruudessaan keltainen kausi ja siitä nämäkin ovat todisteina. Todella pirteänvärisiä kapistuksia, ja tulivat kuin tilauksesta täydentämään keltaisen värin tarpeeni. Korissa on tällä hetkelleä sisustuslehtiä, mutta kun olin pieni, säilytettiin korissa lelujani. Liekö kahva lähtenyt irti juurikin leikkien tuoksinassa. Koria vasten oli myös hyvä nostaa pienet yksivuotiaan jalat ylös. Siinä sitä kuulemma makoilin lattialla ja rentouduin. Todettakoon, että äidillä oli tapana nostaa jalat ylös päivän päätteeksi ja tottahan toki minä sitten matkin perässä. Ihania muistoja.



Näitä pieniä maljakoita olen käyttänyt ahkerasti. Ostin ne keväällä Adalmiinan Helmestä. Maljakoihin on kiva tehdä erilaisia kukka-asetelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...