Pin it

perjantai 8. tammikuuta 2016

Kauniita unia






Hyvää alkanutta vuotta 2016 <3

Loppuvuosi meni sen verran touhukkaasti, että alkuvuoden muutamat ensimmäiset päivät tulikin sitten nollattua. Ja ihan totaalisesti tulikin. Muutaman kerran kysyin itseltäni, että voiko ihminen katsoa leffoja putkeen tuntitolkulla? Ja jatkaa sitä pari päivää putkeen? No, ihan selkeesti näköjään voi. Ihan kevyesti. Suurin ponnistus noina muutamana päivänä oli pitsan hakeminen :D Suorastaan liian rentoa, tiedän. Mutta ai että teki hyvää. Seurauksena löysäilystä on sitten ollut koneiston äärimmäinen käynnistysvaikeus. Pikkuhiljaa koneisto kuitenkin käynnistyy - yksi elonmerkki on, että olen vihdoinkin täällä blogin parissa, viime jutusta kun onkin jo tovi. Joten kyllä se tästä - uusi vuosi ja uudet kujeet, eikös se niin mene ;)

Mutta aiheeseen. Oli tällä jutulla ihan jokin pointtikin. Halusin näyttää teille muutaman kuvan meidän talon yläkerran vierashuoneesta. Näihin kuviin mahtuu paljon ihania muistoja. Muistoja joulusta. Huomaan, että siellä mun mieli vieläkin seikkailee, joulussa. Joulussa oli jokin ihan oma taika, jonka tunnelma jäi syvälle sydämeen. Tuntuu, että tunnetta voisi melkein koskettaa. Vietettiin ensimmästä joulua meidän keltaisessa talossa, ja saatiin vieraaksi mun vanhemmat ja veli. Olin innoissani heidän läsnäolosta, ja voin sanoa, että oli ihanaa saada ensimmäiset yövieraat yläkerran huoneisiin. Tuntui, että talo heräsi vielä enemmän eloon. 

Vierashuoneessa on nyt kaikki oleellinen. On kunnon sänky, yöpöydät ja kaunis peilipöytä. Söpöjä valaisimia, matot lattioilla ja verhotkin ikkunoissa. Alkovissa on vielä kolmannellekin nukkumapaikka (tunnelmakuva alla). Mä olen niin tyytyväinen, että yläkerran vierashuone ehti valmistua tuohon kuosiin sopivasti jouluksi. Ja mikä parasta, siellä sai kuulemma oikein hyvät unet - aivan ihanaa. Näissä hempeissä joulumuistelotunnelmissa, mukavaa perjantaita :)

PS. Jos haluat kurkata vierashuoneen ennen kuvia, löydät ne täältä.


6 kommenttia:

  1. OI minä olen jotenkin missannut blogisi, vaikka instassa sinua olen jo seurannut. Suloinen kakkoskoti teillä ja suloinen on vierashuonekin! Teilläkin ilmeisesti tarkeni siellä jouluna hyvin? Meillä tarkeni, mutta nyt pikkasen mietityttää, miten nuo pakkaset vaikuttavat... Taitaa patterit huutaa siellä jo hoosiannaa ;D

    Ihanaa uutta vuotta, ja jään niin mielellään seurailemaan teidän projekteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit blogini, tervetuloa seuraamaan :)

      Keltainen talomme on kyllä ihana <3 Jouluna tarkenimme oikein hyvin, mutta nyt meinaa olla vähän liian kylmä. Patterit tosiaan huutaa hoosiannaa, samoin ilmalämpöpumppu ja pönttöuuni. Onneks on villasukkia ;)

      Ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  2. Mukavaa uutta vuotta! Hienon muutoksen olet saanut aikaan vierashuoneessa! Ja mukavaa että teillä on tuossa sängyssä kaikki nupit tallella! Meillä on käynyt niin että yksi nuppi puuttuu ja se pitkä ruuvikin siellä sisällä putoaa alaspäin. Soma päiväpeittokin! Ja tuo valaisin käy hyvin yksiin sängyn päädyn kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, ihanaa uutta vuotta myös sinulle :) Oon todella iloinen, että edelliset omistajat jättivät meille tuon sängyn, tykkään siitä kovasti. Sängyn saaminen yläkertaan oli tosin ihan oma projektinsa, mutta siellä se nyt onneksi on. Valaisin oli sarjassa superlöytö kirpparilta, sen satuin ostamaan ennen kuin tiesin, että sänky jää meille taloon. Ihania nää kirpparilöydöt :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...